Winx Club rajongói oldal

Minden ami a Winx Clubról szól! Képek, leírások, játékok, tudnivalók

Tanács Bloom-tól:

Ha szeretnél mindenben egy kicsit is jobb lenni akkor kitartóbbnak kell lenned! Bármit is akarsz elérni tölts vele több időt! Például ha matekból jobb jegyet szeretnél kérd meg szüleidet ,hogy üljenek le veled tanulni!

Tanács Stella-tól:

Ha szeretnél jobban kinézni táplálkozz egészségesen és sportolj rendszeresen! Ha ez az álmod megvalósulhat! Reggeli5re ajánlom a zabpejhet és vacsorára egy kis könnyű salátát fogyassz el! De délben is vigyázz az étkezésre! Sprtolj amit akarsz. Válassz olyat amelyik hozzád a legközelebb áll!

Tanács Flora-tól:

A tanulás nehéz feladat. Ha jobb szeretnél lenni tanulásból akkor koncentrálnod kell miközben tanulsz ,így máris eggyel jobb jegyet kaphatsz a tantárgyadból!

Tanács Musa-tól:

A zenélés nehéz! Fejleszd képességeidet billentyús, vagy fúvós hangszereken. Jácc olyan gyakorlatokat amikhez sok kézmunka kell és ,ha sokszor elgyakorlod a nehéz darabok is menni fognak talán elsőre!

 Tanács Tecna-tól:

Minden informatikai szerkenytyűt nehéz kezelni! De ha megkérsz valakit, hogy megismertesse veled a technika világát máris tudsz kezelni egy ismeretlen gépet!

Tanács Layla-tól:

Ha szeretnél jobb sportoló lenni, akkor sokkal többet kell edzened! Ezt azzal valósíthatod meg ,hogyha halgatsz az edződre és szabályosan végigcsinálod a gyakorlatokat!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 19
Heti: 68
Havi: 671
Össz.: 214 896

Látogatottság növelés
Oldal: Tanács a Winx-től
Winx Club rajongói oldal - © 2008 - 2018 - szuletett-kemek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »