Winx Club rajongói oldal

Minden ami a Winx Clubról szól! Képek, leírások, játékok, tudnivalók

Átváltozások: 

Alap:

A legelső átváltozás neve Magic Winx. Itt glitteres ruhájuk van. Mindenkinek csizmája van. Dresse Musának, Florának és Tecnára is lehet mondani. A második évadban Layla is Dresst visel. Stellának egy topja van és rövidnadrágja, Bloomnak topja és szonyája. Mindegyiküknek egyszerű szárnya van.

Charmix:

A Charmix két eszközből áll. Egy táskából és egy ékkőből. A ruhájuk maram Magic Winxben. A táska és az ékkkő csak rájukkerül. Stellának és Musának nagyon hasonló a táskájuk. A derekukon lóg. Laylanak egy tarisznya van a derekán. Tecnának egy adóvevő van a derekán, Florának egy rózsás táska lóg a vállán. Bloomnak egy sziveskés táska lóg a derekán.

Enchantix:

Na a lányok így néznek ki igazán tündéresen. A szárnyük sokkal szebb. Dresse Bloomnak Florának és Tecnának van. A többieknek csak top és szoknya van. Mindegyiküknek van egy tündérportartója! Nekem a Musáé a kedvencem ( Nagyon szép!! )

Believix:

Ez a kedvenc átváltozásom! Bloomé a legjobb! Itt Dresse csk Tecnának van. A  többieknek topp szoknya vagy nadrág. Itt három új szárny van az eredeti Believix mellé: A Zoomix amellyel képesek egyik helyről a másikra teleportálni, a Speedix amivel hihetetlen gyorsan tudnak repülni és van a Tracix amivel képesek a múltba látni!

 

Harmonix:

A lányoknak egy fodros miniszoknyájuk van, de a topp szerű fölsőjük, kapcsolódik a szoknyához, és a kapcsolódásuknál (fenék fölötti résznél ) van egy hosszú szoknya ami csak hátul van nekik. Tecnának itt nagyon rossz a haja. Aza baly hogy ő a tecnológia tündére, és számokkal meg kügyükkel szokott dolgozni. nagyon nem illik hozzá ez a szerelés és haj. :(

Harmonix Angol:

Harmoniy Magyar:

Sirenix:

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 19
Heti: 46
Havi: 649
Össz.: 214 874

Látogatottság növelés
Oldal: Átváltozások
Winx Club rajongói oldal - © 2008 - 2018 - szuletett-kemek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »