Winx Club rajongói oldal

Minden ami a Winx Clubról szól! Képek, leírások, játékok, tudnivalók

A tartalmat ne lopd el!

A szakácsmesternek elege volt, hogy alányok mindig elszúrják a konyhai munkát, ezért egy vacsoracsatát rendezett nekik. A lányok az esemény az Alfeában követik és kommentálják a főzés összes lépését, miközben az éppen sorrakerülő keményen küzd a jó eredményért.

Hétfőn főz: Bloom

Étlap: 1.png

Bloom éppen a könyhában főz. Fent a szobában Musa azon gondolkozik valyon ,hogy sikerül a töltött paprika Bloomnak.

-Nem tudom jó választás volt-e ez?-kérdezi Musa-Szerintem valami egyszerűbbet is készíthetett volna, vagy csak a pizzát készítené  el, mert a pizzát szível lélekkel készíti! De mondjuk nézzük Stellát, akiről gondolom, hogy rendelni fog...bár megígérte, hogy mellőzi az éttermi ételeket és próbálja azt az asztalra tenni ami saját kézzel készített.

Bloom éppen hozzálát a pizza díszítéséhez és közben kavargatja a levest, és próbálja nem odaégetni a tésztát.

-Fú, ha. Ahogy elnézem az étlapot-mondja Layla-nem is kicsit lesz kimerülve Bloom. Most én is tervezgetem az étlapomat és eszembe is jutott pár ötlet, de túl egyszerű lenne egy vacsorának. Szeretnék valami kis extrát belevinni.

-Méghogy rendelni!? Én???!!! Soha!!! Megígértem a lányoknak-pöffeszkedik Stella-hogy nem fogok rendelni!! Nem tudom honnan gondolja ezt Musa!??

-Szerintem Bloom egy csodálatos estát teremt neknk. Bearanyozza a napunkat. Szurkolok neki,hogy minden sikerüljön! A pizzát szerintem kitűnően fog teljesíteni.-mondja Flora.

-Visszatérve a kommentáláshoz, Bloom szerintem csak egy kicsit fog rontani. A paprika megtöltée nem fog menni neki!-mondja Stella.

-Én Stellával 100%-ban egyet értek. Bloom csak 2%-ban fog rontani és akkor 98%-ra értékelném. De ez csak egy feltétel.-Mondja Tecna.

Bloom a konyhában van. A levese már készen van és már csak a pizzát kell brakni a sütőbe. A paprikát megtöltötte és a paradicsomszósz is kész van. :)

A lányok este:

Layla: A leves isteni finom volt, de a tásztát benne gy kicsit keényen hagytad, a másodikkal kapcsolatban a pizza nagyon finom volt, de a töltöttpaprika ízetlenre sikeredett. 

Pontszám: 8

Tecna: Ahogy sejtettem. Olyanra sikerült amit kiszámítottam. Már nem is kell magyarázkodnim. Nagyon jól sikerült, csak egy kis bibi csúszott bele. Ez egy 4-est megérdemel!

Pontszám: 9

Stella: Bloom kiválóan teljesített. Tecnával az eleján egyet értetem de minden jól sikerült! Gratulálok Bloom-nak! Egy kicsit meg is fájdult ettől a finom kajától a hasam! :)

Pontszám: 10

Stella & Bloom! ^^ - winx-club-bloom-and-stella Screencap

2.png

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 30
Heti: 260
Havi: 748
Össz.: 212 876

Látogatottság növelés
Oldal: Winx vacsoracsata
Winx Club rajongói oldal - © 2008 - 2018 - szuletett-kemek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: winx club magical adventure magyarul online - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »